KLANTENKAART INFORMATIE PAGINA

  

VANAF ZATERDAG 5 JUNI 2015, GAAN WIJ WERKEN MET EEN KLANTENKAART. DEZE GRATIS KLANTENKAART KRIJGT U NA HET INVULLEN VAN  HET KLANTENKAART-AANVRAAG FORMULIER. (Dit formulier is verkrijgbaar in de winkel of te downloaden via de website).

WILT U OM WELKE REDEN DAN OOK, GEEN EIGEN KLANTENKAART, DAN KUNT U ALTIJD EEN KLANTENKAART VAN EEN ANDER GEBRUIKEN, OF AANKOPEN DOEN ZONDER KAART.

iedere klantenkaart heeft een uniek pasnummer en is gekoppeld aan de gegevens ingevuld op het aanvraagformulier.  Door het invullen van dit formulier geeft U de heer Richard Verbeek, eigenaar van de Dierenspeciaalzaak-Werkendam toestemming deze informatie te gebruiken voor EN UITSLUITEND  VOOR gegevensopslag die betrekking hebben op deze winkel en de te verkopen producten.  De informatie van de klantenkaart wordt NIMMER gedeeld met derden.

EEN PAAR REGELS:

VOOR IEDERE  AANKOOP IN ONZE WINKEL KRIJGT U SPAARPUNTEN.

VOOR één (1) EURO KRIJGT U AUTOMATISCH één (1) SPAARPUNT.  (KASSA COMPUTER SYSTEEM)

DIT SYSTEEM REGISTREERD DE PRIJS - GEEFT HET AANTAL SPAARPUNTEN AFGEROND OP HELE EURO EN TOONT HET SALDO VERVOLGENS OP HET SCHERM EN STAAT OOK OP UW KASSABON.

DE KLANTENKAART IS VAN TOEPASSING OP ALLE ARTIKELEN DIE IN ONZE WINKEL WORDEN VERKOCHT.

REGELMATIG ZIJN ER OOK SPAAR-PUNTEN-ACTIES, DIE WE TIJDIG ZULLEN AANKONDIGEN.

DE SPAARPUNTEN WORDEN ALLEEN AAN HET SALDO TOEGEVOEGD ALS DE KLANTENKAART BIJ DE AANKOOP WORDT GETOOND. ER WORDEN ACHTERAF GEEN AANKOPEN -lees: SPAARPUNTEN  TOEGEVOEGD AAN HET SALDO.

BIJ RETOURNERING VAN EEN PRODUKT WORDEN DE SPAARPUNTEN OP DE KLANTENKAART IN MINDERING GEBRACHT. 

VOOR IEDERE 100 (HONDERD) SPAARPUNTEN KRIJGT U DAN, BIJ EEN AANKOOP VIJF (5) EURO KASSAKORTING.

DE SPAARPUNTEN WORDEN NIET INGEWISSELD VOOR KONTANT GELD, MAAR BIJVOORBEELD WEL IN TE WISSELEN VOOR EEN D.S.W. KADOBON. BIJ VERLIES  e.d. VAN DE KLANTENKAART KUNNEN DE GESPAARDE SPAARPUNTEN OP EEN NIEUW TE VERSTREKKEN KLANTENKAART WORDEN BIJGESCHREVEN. (Als er de 1e keer een nieuwe pas wordt verstrekt, (de oude wordt geblokkeerd,) kost U dat niets. Een volgende pas kost u dan wel (100) honderd spaarpunten).

DE SPAARPUNTEN ZIJN ALLEEN INWISSELBAAR BIJ DE DIERENSPECIAALZAAK-WERKENDAM.

MEERDERE KLANTENKAARTEN OP één ADRES IS UITERAARD MOGELIJK.

WAAR DE REGELS NIET IN VOORZIEN BESLIST DE DIRECTIE van  Dierenspeciaalzaak-Werkendam, gevestigd aan de Hoogstraat 15 in Werkendam (N-Br).

is er iets onduidelijk of heeft u een vraag, dit kunt u doen in onze winkel, of gebruik het contactformulier.

DOWNLOAD HIER HET KLANTEN AANVRAAGFORMULIER.

LEVER DIT IN BIJ DE KASSA EN VERDIEN 25 EXTRA SPAARPUNTEN.

 

VOOR DE PC: PLAATS DE MUIS OP HET FORMULIER, KLIK OP DE RECHTER KNOP EN SLA DE AFBEELDING OP.

PRINT HET FORMULIER, LEVER HET VOLLEDIG INGEVULD IN BIJ DE KASSA VAN DIERENSPECIAALZAAK-WERKENDAM EN KRIJGT METEEN UW KLANTENPAS MEE PLUS 25 BONUS SPAARPUNTEN.